Nieuwe food delivery service onderscheidt zich met ‘grocery shopping’

De nieuwe food delivery service van Suriname Meals on Wheels wilt zich ook onderscheiden met ‘grocery shopping’. Dit vertelt Xiomara Vakkers, de grote motor achter het bedrijf.

‘Grocery shopping’ is een dienst waarbij inkopen van levensmiddelen voor mensen of instanties wordt gedaan. Deze service is vooral gericht op seniore burgers en mensen die een druk dagelijks leven leiden.

Bij deze dienst hoeven volgens Vakkers ook middelgrote of kleine restaurants niet zelf meer hun voorraden in te kopen. “We kopen de voorraden in, doen dag inkopen, zoals verste groenten, vlees en is, en bezorgen het tot aan huis.”De bestellingen kunnen gedaan worden via de app, website of telefonisch.

Meals on Wheels, gevestigd aan de Henck Arronstraat is een ‘centraal’ bezorgingsservice waar alle restaurants gebruik van kunnen maken om hun bestellingen te laten afleveren. “Nu al maken Chi Min, Hook & Catch, Twins Pizza & Burgers, Restaurant JiJi’s gebruik van onze diensten”, vertelt Vakkers.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up