Nieuwe cola ‘roept positieve herinneringen op aan zorgeloze zomerdagen’

Redactie GFC Nieuws — Coca Cola gaat de fans geven waar zij naar verlangen: cola met een smaakje. Op 25 februari komen Orange Vanilla Coke en Orange Vanilla Coke Zero Sugar in de schappen.

Met Orange Vanilla heeft Coke na 10 jaren eindelijk weer een nieuw smaakje, verkrijgbaar in blikjes van ruim een derde liter en plastic flessen van ongeveer een halve liter.

“We wilden positieve herinneringen oproepen aan zorgeloze zomerdagen,” zegt Coca-Cola-merkregisseur Kate Carpenter op de blog van het bedrijf.

“Daarom leunden we in op de sinaasappel-vanille smaakcombinatie – die doet denken aan de romige oranje ijslolly’s waar we zo van hielden toen we opgroeiden, maar op een klassieke cola-manier.”

De geboorte van Orange Vanilla komt op een moment dat Big Soda worstelt met kritiek op de ongezonde eetgewoonten van Amerikanen en met gemeenten in het hele land die zogenoemde soda-belastingen instellen.

Bovendien kopen Amerikanen nu meer flessenwater dan koolzuurhoudende dranken, zo blijkt uit gegevens van het onderzoeks- en adviesbureau Beverage Marketing.

Foto: Coca Cola

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up