Nieuw negenkoppig bestuur voor NPS Wageningen

De afdeling NPS te Wageningen heeft sinds 1 december een nieuw bestuur. Voorafgaand aan het samenstellen van het bestuur heeft de gebruikelijke verkiezing en installatie plaatsgehad. Deze plechtigheid vond plaats in het infocentrum van de NPS.

De voorzitter van de NPS, Gregory Rusland, hield het nieuw bestuur voor dat er grote verantwoording op hun schouders rust. Rusland zei dat er nu verandering moet komen in de leefsituatie in Suriname. De huidige regering doet blijken dat het goed gaat in het land, terwijl het tegendeel waar is.

De NPS-topper drukte het bestuur op het hart de NPS een goede beurt te laten maken in Wageningen bij de komende verkiezingen.

Rusland gaf toe dat niet alles perfect was ten tijde van de regering Venetiaan, maar de wijze van leiding geven was veel beter dan het wanbeleid van de huidige regering. De NPS-voorzitter ziet graag dat in 2020 mensen het land zullen overnemen die het verschil zullen uitmaken.

De voorzitter en nieuwbakken leden van NPS Wageningen zijn respectievelijk: Henri Macnack, Hillary Rozenblad-Epril, Linard Kirton, Marvin Wameni, Karsimoen Sodikromo, Lyandra Fraser, Carmen van der Wal, Wensley Hensen, Farida Sabajo-King.(GFC)

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up