Neymar kan beste van de wereld worden, maar ‘dan moet hij zich minder aanstellen’

Voetballer Neymar zou heel goed de beste van de wereld kunnen worden, “maar dan moet hij meer scoren en zich minder aanstellen”. De man die dit stelt, kan het weten, want zelf werd hij ook uitgeroepen tot De Grootste: koning Pelé.

“Ik heb altijd al gezegd dat Neymar een groot speler zal worden,” zei hij tegen Canal+. “Maar wat gebeurde er de afgelopen jaren?

Hij begon zich op een andere manier te presenteren, niet door doelpunten te scoren, maar door gebaren te maken, overtredingen te simuleren, het leven van de scheidsrechters moeilijk te maken. Daarom kreeg hij een negatief imago.”

Pelé zegt dat hij het er vaker met Neymar over heeft gehad, “omdat hij ondanks alles een van de beste spelers ter wereld blijft.”

“Een vader bekritiseert niet, een vader voedt zijn zoon op. Wanneer ik zeg dat hij ons kind is, komt dat omdat hij als een kind van Santos wordt beschouwd. Mensen denken dat ik hem te vaak een draai om de oren geef, maar ik doe het voor zijn eigen bestwil, ik wens het beste voor hem, voor Brazilië, ik zal er alles aan doen om hem te helpen.”

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up