Neymar kan beste van de wereld worden, maar ‘dan moet hij zich minder aanstellen’

Voetballer Neymar zou heel goed de beste van de wereld kunnen worden, “maar dan moet hij meer scoren en zich minder aanstellen”. De man die dit stelt, kan het weten, want zelf werd hij ook uitgeroepen tot De Grootste: koning Pelé.

“Ik heb altijd al gezegd dat Neymar een groot speler zal worden,” zei hij tegen Canal+. “Maar wat gebeurde er de afgelopen jaren?

Hij begon zich op een andere manier te presenteren, niet door doelpunten te scoren, maar door gebaren te maken, overtredingen te simuleren, het leven van de scheidsrechters moeilijk te maken. Daarom kreeg hij een negatief imago.”

Pelé zegt dat hij het er vaker met Neymar over heeft gehad, “omdat hij ondanks alles een van de beste spelers ter wereld blijft.”

“Een vader bekritiseert niet, een vader voedt zijn zoon op. Wanneer ik zeg dat hij ons kind is, komt dat omdat hij als een kind van Santos wordt beschouwd. Mensen denken dat ik hem te vaak een draai om de oren geef, maar ik doe het voor zijn eigen bestwil, ik wens het beste voor hem, voor Brazilië, ik zal er alles aan doen om hem te helpen.”

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up