New Yorkse politieman verkoopt wapens aan topcriminelen

Redactie GFC Nieuws — Een 38-jarige politiesergeant in de Amerikaanse stad New York verkocht vermoedelijk zelfgemaakte vuurwapens aan criminelen. Zijn klanten waren veroordeelde misdadigers die geen wapen mogen bezitten.

Veel van het schiettuig waren “spookwapens”, wat betekent dat zij geen registratienummer hebben. Daardoor zijn zij niet te traceren na gebruik bij een misdrijf.

“Ik ben woedend dat een politieman juist deze soort wapens verkoopt, die worden gebruikt om onschuldige mensen te doden, inclusief politieagenten,” zei procureur-generaal David Hoovler.

“De soorten spookwapens die in dit geval zijn teruggevonden, zijn waardevol voor criminelen juist omdat ze moeilijk traceerbaar zijn.

Een politieman die een gewapende drugsdealer waarschuwt dat hij onderwerp is van politieonderzoek compromitteert niet alleen dat onderzoek, maar brengt ook zijn mede-politieagenten in gevaar,” zei Hoovler.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up