New Yorkse politieman verkoopt wapens aan topcriminelen

Redactie GFC Nieuws — Een 38-jarige politiesergeant in de Amerikaanse stad New York verkocht vermoedelijk zelfgemaakte vuurwapens aan criminelen. Zijn klanten waren veroordeelde misdadigers die geen wapen mogen bezitten.

Veel van het schiettuig waren “spookwapens”, wat betekent dat zij geen registratienummer hebben. Daardoor zijn zij niet te traceren na gebruik bij een misdrijf.

“Ik ben woedend dat een politieman juist deze soort wapens verkoopt, die worden gebruikt om onschuldige mensen te doden, inclusief politieagenten,” zei procureur-generaal David Hoovler.

“De soorten spookwapens die in dit geval zijn teruggevonden, zijn waardevol voor criminelen juist omdat ze moeilijk traceerbaar zijn.

Een politieman die een gewapende drugsdealer waarschuwt dat hij onderwerp is van politieonderzoek compromitteert niet alleen dat onderzoek, maar brengt ook zijn mede-politieagenten in gevaar,” zei Hoovler.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:
Scroll Up