Nederlandse stagiaire aangehouden met cocaïne in flessen parfum

De 20-jarige Nederlandse stagiaire Florance D. is op zaterdag 3 februari aangehouden door het BID-team van de politie.

Deze vrouwelijke verdachte heeft getracht cocaïne met een totaal gewicht van 1.100 gram het land uit te smokkelen. De cocaïne was verstopt in twee flessen parfum.

Het onderzoek in deze zaak bracht de 26-jarige Rochelly A. in beeld als de verstrekker van de drug aan Florance.

Rochelly is opgespoord en aangehouden. Hij heeft toegegeven dat hij de flessen parfum inhoudende cocaïne aan de stagiaire afgegeven heeft.

Florance en Rochelly zijn ingesloten voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Deze zaak is in onderzoek bij de Narcoticabrigade.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up