Naakte vrouwen zetten Highway Patrol aan het werk

Redactie GFC Nieuws — Drie naakte tieners hielden woensdag de politie in het Amerikaanse Florida behoorlijk bezig. De dames smeerden in het openbaar elkaars lichaam in met zonnebrandcrème. Dat leidde tot een forse inzet van politie en materieel.

De alarmcentrale kreeg een noodoproep binnen: drie vrouwen lagen op een rustplaats langs een snelweg. “Ze zijn alledrie naakt, en ze doen zonnebrandcrème op,” gaf de beller door.

Toen een trooper hen benaderde, vertelden de vrouwen – de 18-jarige Oasis McLeod, Jeniyah McLeod en Cecilia Young, beiden 19 jaar oud – dat ze net gedoucht hadden en zich aan de lucht droogden. Tijdens het gesprek sprongen de verdachten in een auto en vluchtten de snelweg op.

Achtervolging

De trooper startte de achtervolging, maar brak die af omdat die niet voldeed aan de criteria van de Florida Highway Patrol.

Kort daarna kreeg de Patrol een nieuwe melding: een voertuig reed roekeloos op de snelweg. Een trooper zag dat de auto tegen het verkeer in reed.

Al gauw bleek dat het om de drie vluchtelingen ging. De agenten schoten een GPS-pijl vast aan de wagen, zodat zij het voertuig op veilige afstand konden volgen.

De vrouwen gingen van de snelweg en stopten bij een kleine supermarkt. Agenten probeerden hen aan te houden, maar na een korte schermutseling konden de vrouwen opnieuw ontkomen.

Op een autoweg werd een van de banden van de vluchtauto kapot geschoten, waarna de wagen door een politieauto van de weg werd gereden.

Ook toen gaven de vrouwen het niet op. Zij haakten de armen in elkaar om te voorkomen dat zij uit hun voertuig werden getrokken.

Er moesten tasers aan te pas komen om hen te bedwingen. De vrouwen zullen worden vervolgd voor een reeks van aanklachten. De politie maakte niet bekend of de verdachten bij hun aanhouding inmiddels gekleed waren.

Delen:

Meer nieuws

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:

Inschrijving Suripop XXI start in juli

De Stichting Bevordering Kunst en Kultuur in Suriname laat weten dat de inschrijving tot deelname aan het Suriname Popular Song Festival XXI dit jaar is…

Delen:

Else Sidoel medewerker van het jaar SVZ

Tijdens de jaarlijks terugkerende verkiezing onder ruim 700 medewerkers van het St. Vincentius Ziekenhuis (SVZ) is Else Sidoel vandaag verkozen tot beste medewerker van het…

Delen:

Verhoging kosten rijbewijs aangehouden

De voorgenomen verhoogde bedragen voor een nieuw rijbewijs, het verlengen daarvan en een duplicaat zijn tot nader order aangehouden, meldt de PR van het Korps…

Delen:

Nationaal kwaliteitsbeleid gelanceerd

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) is namens het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) als overheid bezig met de ontwikkeling van een nationaal kwaliteitsbeleid…

Delen:

Minister Samsoedien met ontslag

Naar aanleiding van de recente perikelen rondom de minister van Ruimtelijke Ordening Grond en Bosbeheer (RGB), Roline Samsoedien, heeft de minister vandaag haar portefeuille ter…

Delen:

Mogelijk aanhouding zoon minister Samsoedien

De zoon van minister Roline Samsoedien van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeleid (RGB) zal mogelijk worden aangehouden op basis van verdenking van het plegen van…

Delen:

“Peiling NIKOS onbetrouwbaar”

De VHP heeft met de recente NIKOS-peiling een gebrekkige poging gedaan om Martin Schalkwijk uit de kast te halen, luidt de kritiek vanuit de NDP….

Delen:
Scroll Up