Naakt koppel valt tijdens seks van 9e verdieping: vrouw overleeft val niet, man wel

GFC NIEUWS- Een naakt koppel viel van de 9e verdieping van een appartementencomplex.

De vrouw overleefde de val niet, omdat de man op haar terechtkwam. Na het dramatisch incident stond de man op en liet het bebloed lichaam van de vrouw achter.

Volgens ooggetuigen heeft de vrouw de val van de man enigszins verzacht.
De man liep vervolgens terug naar het complex in St Petersburg, Rusland, om zijn vrienden weer te joinen.

Politieagenten die op de plek arriveerden, dachten in eerste instantie dat ze te doen hadden met een moordgeval toen zij de naakte vrouw zagen.
De politie trof ook een televisie aan die vanuit een flat slingerde, waardoor men dacht dat het apparaat op de vrouw terecht was gekomen.

Dankzij ooggetuigen kwam er kort daarna duidelijkheid in de zaak. Zij vertelden dat ze het bizar ongeluk hebben zien gebeuren. Kort voor het ongeluk hadden ze een naakt koppel dat seks bedreef gespot op een balkon op de 9e verdieping. Er waren nog twee andere personen aanwezig.

Het koppel trok hun aandacht, nadat een van de mannen een TV naar beneden gooide. Gelijk daarna viel het koppel naar beneden en kwam de man op de vrouw terecht.

De man klauterde weer op en ging terug naar de ‘party’. Hij werd door de politie opgespoord en opgebracht voor verhoor.

Het onderzoek van de politie wordt voortgezet.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up