Mysterieuze dood Texas koppel op Fiji

Het Centrum voor Ziektebestrijding en Preventie in de Verenigde Staten van Amerika heeft zich bevoegd bij het onderzoek van de mysterieuze dood van een ex-militair en zijn vrouw op Fiji.

Het koppel uit Texas was zonder hun 2-jarig zoontje en dochter op droomvakantie op het eiland. Een dag voor hun vertrek voelden ze zich onwel.

Michelle en David Paul konden nog net het ziekenhuis bereiken, echter verslechterde de situatie van de vrouw kort na aankomst en stierf ze voordat ze overgevlogen kon worden naar een beter ziekenhuis in Australië. Haar man overleed korte tijd daarna.

Volgens de New York Post heerst er op Fiji en op andere eilanden een dodelijke griepvariant.

Het onderzoek naar de doodsoorzaak is gaande. De lichamen van het koppel worden pas na vaststelling van een definitieve doodsoorzaak overgevlogen naar hun woonplaats.

Delen:

Meer nieuws

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:
Scroll Up