MSD beboet 142 verkeersdeelnemers, 34 rijbewijzen ingevorderd

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de week van 4 tot en met 10 november 142 verkeersdeelnemers bekeurt voor verschillende verkeersovertredingen. Van 34 verkeersdeelnemers zijn de rijbewijzen ingevorderd.

36 verkeersdeelnemers zijn beboet voor overschrijding van de maximum snelheid. 20 zijn bekeurd voor rijden door rood licht. 62 voor rijden zonder veiligheidsgordel om, 26 verkeersdeelnemers voor het rijden van een voertuig dat niet gekeurd of herkeurd is en 42 voor het negeren van het verbod om links of rechts af te slaan.

16 verkeersdeelnemers zijn ook bekeurd voor het in de avonduren rijden met een defecte koplamp. De overige personen zijn voor andere verkeersovertredingen beboet.(GFC)

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up