‘Motivational & Awareness Program’ JCI Nilom succesvol afgerond

JCI Nilom heeft het ‘Motivational and Awareness Program’ project (MAP) succesvol afgerond.

De organisatie heeft meer dan 350 studenten getraind en geïnspireerd. De trainingen die werden verzorgd zijn: time management, assertiviteit, leiderschap & besluitvorming, beroepshouding en grondbeginselen van projectmanagement.

De studenten vonden de sessies zeer intensief, maar zeker leerzaam en leuk. “Met deze trainingen kan ik zeker goede schoolresultaten behalen en goed presteren op de werkplek wanneer ik stage ga lopen”, zei een student.

Daarnaast vinden ze de trainers heel inspirerend en kunnen ze een persoonlijke band leggen met de perceptie van de student.

De trekker van dit project is JCI Fellow Dion Bruce. Hij geeft aan dat hij blij is dit project te hebben geleid en genoeg dingen geleerd heeft van de uitdagingen.

De scholen die werden aangedaan zijn: IMEAO Geyersvlijt, IMEAO Nickerie en Scholengemeenschap Sanatan Dharm.

Het project is in Nickerie afgerond.

Delen:

Meer nieuws

Tamarin denkt aan wederopbouw

De gemeenschap van Tamarin wil werken aan wederopbouw van het dorp. Het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (DAOB) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft…

Delen:

Minister Dikan samen met granmans naar Ghana

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) is samen met Albert Aboikoni (granman Saamaka), Lesley Valentijn (granman Matawai) en John Lesina (hoofdkapitein Ndjuka) afgereisd naar…

Delen:

Bonden binnen OWT&C roeren zich

De besturen van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL), Bond Personeel Sluizen en Gemalen (BPSG) en de Werknemers Organisatie Openbare Werken…

Delen:

Vier vreemdelingen opgesloten

De politie van regio West heeft vorige week vrijdag tijdens een verkeerscontrole, een autobestuurder staande gehouden aan de Mr. P Chandi Shawweg. In het voertuig…

Delen:

“BEP strijkt neer in Commewijne”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft zich met de installatie van een kern in Makreabo gevestigd in Commewijne. Delen:

Delen:

SWM betreurt negatieve berichtgeving

Op Facebook en Whatsapp circuleert er een bericht als zou het water van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn besmet. Delen:

Delen:
Scroll Up