Moordende clown verkrachtte, martelde en vermoordde 33 tieners

GFC NIEUWS- Een advocaat die de ‘moordende clown’ bijstond gaf deze week inzicht in de innerlijke werking van zijn verwrongen geest.

John Wayne Gacy vermoordde 33 jonge mannen in zijn woning in Illinois, VS, tussen 1972 en 1978.

De ‘moordende clown’ lokte de tieners naar zijn woning en liet ze handboeien omdoen, waarna hij ze misbruikte en eindelijk vermoordde.

De advocaat van Gacy, Karen Conti, die met hem werkte voordat hij werd geëxecuteerd, zegt dat hij de type persoon was, die kan verkrachten en iemand vermoorden en vervolgens een hamburger eten met het lijk.

Conti zei aan een medium: “Hij ze me een middag dat hij keek naar ‘ Silence of the Lambs’. Ik vroeg hem ‘John, wat vond je daarvan?

” Was het niet angstaanjagend?

“Hij zei: ‘oh nee dat begrijp je niet, als je John Gacy bent, schiet je wortel voor de moordenaar.”

“Wanneer je omgaat met iemand die een sociopaat is, realiseer je dat er een façade is. Hij is geen echte persoon, hij is een schim van een persoon.”

Al zijn bekende moorden werden gepleegd in zijn eigen boerderij, waar hij de meerderheid van ze heeft vermoord door methoden van verstikking en wurging.
Hij werd geëxecuteerd op 10 mei 1994.

Sinds hij een KFC restaurantmanager was, hield zijn laatste maaltijd onder andere in een bak gefrituurde kip en een pond aardbeien.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up