Moordenaar vertelt in ruil voor Xbox na acht jaar waar lijk van vrouw is

Acht jaar nadat Doug Stewart uit Michigan zijn vrouw om het leven bracht, heeft hij opgebiecht waar hij haar lichaam verborg. Stewart, die een levenslange straf uitzit voor de moord op zijn eega, sloot een deal met justitie. In ruil voor een Xbox leidde hij agenten naar de resten van Venus Rose Stewart.

Venus Rose Stewart verdween in 2010 toen zij de post ging halen. Het lichaam van de vrouw werd nooit gevonden. De man werd in 2011 veroordeeld voor de moord op zijn van hem vervreemde echtgenote. De moord was dan wel opgelost, maar de politie had geen idee waar het lichaam was gebleven.

Ondanks zijn levenslange celstraf, blééf Stewart ontkennen betrokken te zijn bij haar verdwijning. Over de plek waar hij haar lijk begroef, hield de killer dan ook jarenlang zijn mond dicht.

Delen:

Meer bizar nieuws

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Delen:
Scroll Up