Moeder van twee kinderen sterft nadat tiener haar verkracht met autojack

Een tiener is gearresteerd na het overlijden van een moeder van twee kinderen die hij verkrachtte met een autojack.

Danil Cheshko, 19, heeft bijna de hele baarmoeder van de vrouw uitgerukt tijdens zijn gruwelijke aanval.

De 41-jarige Svetlana Sapogova werd eerst mishandeld en daarna verkracht met de autojack, nadat ze een lift accepteerde van haar aanvaller, melden Russische media.

Cheshko scheurde haar kleren van haar lijf in de auto, nadat hij zelf aanbood de vrouw thuis af te zetten na de begrafenis van een gemeenschappelijke vriend.

Na zijn onmenselijke daad liet hij de bloedende vrouw achter in de auto. De zwaargewonde vrouw werd ontdekt door voorbijgangers die de politie inschakelden.

Zij leefde nog bij aankomst in het ziekenhuis, maar de artsen waren niet in staat om haar te redden. De vrouw had 3 liters bloed verloren.

Cheshko heeft bevestigd dat hij de vrouw heeft aangevallen en verkracht met het voorwerp.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up