Leerkracht dood na slikken ziplock-zakje met cocaïne op airport

Victoria Buchanan (42), leerkracht en moeder van drie kinderen, stierf kort nadat ze op een airport een ziplock-zakje met daarin cocaïne met een waarde van US$ 75 had geslikt.

De vrouw had kort daarvoor met haar man familie bezocht in Engeland en had onderweg naar het vliegveld een pakje drugs gekocht ter waarde van US$ 250. Het koppel zou terugvliegen naar Dubai.

Terwijl ze op hun vlucht wachtten, realiseerde de vrouw dat ze nog drugs in haar bezit had. Ze besloot het pakje in te slikken met de bedoeling om de drugs mee te nemen naar huis.

Enkele minuten na haar daad kreeg de vrouw hevige stuiptrekkingen en raakte ze bewusteloos. Ze werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis, maar stierf kort daarna.

Na sectie op het lijk bleek dat het zakje was gescheurd, waardoor de drugs in haar lichaam terechtkwam.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up