Moeder van 11 niet vergeten door district Marowijne

Districtscommissaris Kenya Pansa van Brokopondo heeft samen met onder meer de bestuursdienst, DNA-leden Freddy Finisie en Wendel Asadang, DR-leden van Brokopondo en twee basja’s van Brownsweg een bezoek gebracht aan mevrouw van Dalen, de moeder van 11 kinderen, waaronder een drieling.

Tijdens dit bezoek heeft de burgermoeder namens de gemeenschap van Brokopondo bloemen, een geschenk voor de moeder, cadeaubonnen van Kirpalani, Lucky store en Beyrouth bazaar, schoolpakketten voor de andere 6 schoolgaande kinderen, aan de moeder overhandigd.

Van Finisie en Asadang heeft zij een enveloppe en een cadeau gekregen, met de toezegging dat zij ‘anytime’ bij ze mag aankloppen voor hulp.

De dc heeft haar zegen uitgesproken over de kinderen dat zij mogen opgroeien tot volwaardige burgers in de maatschappij. Zij doet haar best om te helpen in het hoogst nodige voor het gezin.

De Centrale Technische Dienst van het Commissariaat is reeds geweest om een begroting van het huis te maken, dat samen met donateurs en ondernemers uit het district gerenoveerd zal worden, zodat moeder en alle kinderen herenigd kunnen worden en van goed onderdak voorzien zijn.

De moeder zal verder begeleid worden met Basic life skills trainingen en zelfredzaamheid.

“Ik kan het wel uitgillen, dit bezoek had ik niet verwacht maar ben blij en dankbaar hiervoor”, aldus de woorden van mevrouw van Dalen.(GFC)

Meer nieuws

Man steelt biggetjes uit stal

De politie van Lelydorp heeft de 45-jarige Poniran M. aangehouden voor diefstal van een aantal biggetjes uit een stal aan de Tawajariweg. Na aangifte van…

Scroll Up