Moeder tijdens feestje zoon uit restaurant gezet vanwege schaarse kleding

Sueretta Emke moest deze week tijdens een verjaardagsfeestje van haar zoon in een restaurant in Pennsylvania, VS, de plek verlaten.

De manager van het restaurant zei dat de vrouw, die gekleed was in een topje en een korte jeansbroek, provocerend aanhad. Een klant zou daarover hebben geklaagd. Op grond daarvan werd ze volgens de Telegraaf de deur gewezen.

De zeer teleurgestelde en boze vrouw poste een foto van zichzelf op Facebook. Zij meent dat zij werd uitgezet, omdat ze ‘niet dun’ is. In de post haalde ze aan dat ze werd gediscrimineerd omdat er geen kledingvoorschrift is. Bovendien liepen er vrouwen rond in het restaurant die schaarser gekleed waren, maar tegen hen werd er niet opgetreden.

Volgens de vrouw kreeg haar zelfbeeld een enorme klap. Ze had de top op verzoek van haar man gedragen. “Ik voelde mij er echt goed in, maar nu durf ik het nooit meer te dragen.”

In een verklaring zegt de Golden Corral dat er inderdaad geen specifieke kledingvoorschriften gelden. Het restaurant heeft nooit de bedoeling gehad om iemand te beledigen en wilt het graag goedmaken met de teleurgestelde vrouw.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up