Moeder tijdens feestje zoon uit restaurant gezet vanwege schaarse kleding

Sueretta Emke moest deze week tijdens een verjaardagsfeestje van haar zoon in een restaurant in Pennsylvania, VS, de plek verlaten.

De manager van het restaurant zei dat de vrouw, die gekleed was in een topje en een korte jeansbroek, provocerend aanhad. Een klant zou daarover hebben geklaagd. Op grond daarvan werd ze volgens de Telegraaf de deur gewezen.

De zeer teleurgestelde en boze vrouw poste een foto van zichzelf op Facebook. Zij meent dat zij werd uitgezet, omdat ze ‘niet dun’ is. In de post haalde ze aan dat ze werd gediscrimineerd omdat er geen kledingvoorschrift is. Bovendien liepen er vrouwen rond in het restaurant die schaarser gekleed waren, maar tegen hen werd er niet opgetreden.

Volgens de vrouw kreeg haar zelfbeeld een enorme klap. Ze had de top op verzoek van haar man gedragen. “Ik voelde mij er echt goed in, maar nu durf ik het nooit meer te dragen.”

In een verklaring zegt de Golden Corral dat er inderdaad geen specifieke kledingvoorschriften gelden. Het restaurant heeft nooit de bedoeling gehad om iemand te beledigen en wilt het graag goedmaken met de teleurgestelde vrouw.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up