Moeder tijdens feestje zoon uit restaurant gezet vanwege schaarse kleding

Sueretta Emke moest deze week tijdens een verjaardagsfeestje van haar zoon in een restaurant in Pennsylvania, VS, de plek verlaten.

De manager van het restaurant zei dat de vrouw, die gekleed was in een topje en een korte jeansbroek, provocerend aanhad. Een klant zou daarover hebben geklaagd. Op grond daarvan werd ze volgens de Telegraaf de deur gewezen.

De zeer teleurgestelde en boze vrouw poste een foto van zichzelf op Facebook. Zij meent dat zij werd uitgezet, omdat ze ‘niet dun’ is. In de post haalde ze aan dat ze werd gediscrimineerd omdat er geen kledingvoorschrift is. Bovendien liepen er vrouwen rond in het restaurant die schaarser gekleed waren, maar tegen hen werd er niet opgetreden.

Volgens de vrouw kreeg haar zelfbeeld een enorme klap. Ze had de top op verzoek van haar man gedragen. “Ik voelde mij er echt goed in, maar nu durf ik het nooit meer te dragen.”

In een verklaring zegt de Golden Corral dat er inderdaad geen specifieke kledingvoorschriften gelden. Het restaurant heeft nooit de bedoeling gehad om iemand te beledigen en wilt het graag goedmaken met de teleurgestelde vrouw.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up