Moeder laat kinderen achter om te trouwen met gevangene in VS

Je kinderen achterlaten om in de Verenigde Staten te gaan trouwen met een gevangene? De Britse Becci Brennan (29) gaf twee weken geleden haar jawoord in de gevangenis van San Diego. Het was pas de negende keer dat ze hem in levende lijve zag.

“Ik ben ervan overtuigd dat hij de liefde van mijn leven is. Gevoelens heb je nu eenmaal niet in de hand. Hij begrijpt me beter dan mijn vorige partners en zal een fantastische papa zijn voor mijn zoon en drie dochters. De omstandigheden zijn natuurlijk niet ideaal, maar ik voel me fantastisch in zijn gezelschap.”

Travis Thompson zit een gevangenisstraf van bijna acht jaar uit vanwege inbraken en wapen- en drugsfeiten. Normaal komt hij in 2023 vrij, maar Becci hoopt dat dat vanwege zijn voorbeeldig gedrag sneller zal gebeuren. Op zijn voorhoofd staat het woord ‘hatred’ getatoeëerd, onder zijn linkeroog prijkt het SS-teken van de nazi’s. Hij liet die tatoeage zetten toen hij in een slechte periode zat, nu wil hij ze laten verwijderen.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up