Mislukte besnijdenis. Jongen gedwongen om meisje te zijn

Wanneer de Canadese tweeling Bruce en Brian Reimer zeven maanden oud is, blijken de jongetjes een voorhuidvernauwing te hebben. Bij Bruce loopt de ingreep fout. Zijn penis raakt onherroepelijk beschadigd.

Wanneer Bruces ouders een befaamd psycholoog gespecialiseerd in seksuele identiteit en geslachtsaanpassende operaties op tv horen verklaren dat het perfect mogelijk is om van gender te veranderen, krijgen ze hoop. De penis en testikels van Bruce worden verwijderd, hij wordt als meisje opgevoed en krijgt later hormonen. Bruce wordt Brenda.

Rond haar 14de verjaardag krijgt Brenda de ware toedracht te horen. De tiener besluit onmiddellijk om de geslachtsomkering ongedaan te maken en kiest een nieuwe naam: David.

Pas op zijn 22ste vindt David wat rust. Hij heeft een succesvolle penisreconstructie achter de rug en trouwt later met een alleenstaande moeder met drie kinderen.

Delen:

Meer bizar nieuws

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Delen:
Scroll Up