Mislukte aanval op Arnold Schwarzenegger: ‘Ik dacht dat ik een duwtje kreeg’

Redactie GFC Nieuws — Als een Volkswagenkevertje dat tegen een legertank rijdt. Dat was zo’n beetje het effect van de aanval op Arnold Schwarzenegger tijdens het Arnold Classic Africa Festival in Johannesburg (Zuid-Afrika). Het ‘slachtoffer’ leek nauwelijks iets te merken van de trap in zijn rug, de aanvaller viel neer en moest door de beveiliging van de grond getild worden.

Jaarlijks wordt het Arnold Sport Festival gehouden in 7 landen, waaronder sinds enkele jaren ook in Zuid-Afrika. Zaterdag woonde de Terminator het festival bij in de zeer welgestelde wijk Sandton in Johannesburg.

Om nog onduidelijke reden viel een man hem daar aan met een flying kick in de rug.

De Oostenrijkse Eik leek daar nauwelijks iets van te merken.“Bedankt voor jullie zorgen, maar er is niets om je zorgen over te maken.

Ik dacht dat ik gewoon door de menigte werd geduwd, wat veel gebeurt. Ik realiseerde me pas dat ik geschopt was toen ik de video zag zoals jullie allemaal,” legde Conan de Barbaar in een verklaring uit.

 

 

Delen:

Meer nieuws

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up