Minister Welzijn ontmoet ondernemers Nickerie

Als onderdeel van zijn bezoek aan Nickerie heeft minister Ferdinand Welzijn van Handel, Industrie en Toerisme gesprekken gevoerd met Nickeriaanse ondernemers. Marktverkopers, landbouwers, verwerkers, touroperators en andere kleine zelfstandigen hebben openhartig met de bewindsman gesproken.

Bijgestaan door zijn staf, burgervoeder Wedprekash Joeloemsingh en ook DNA-lid Rashied Doekhie heeft de minister mogen aanhoren wat de knelpunten zijn en welke oplossingsmodellen gehanteerd kunnen worden.

De bewindsman heeft na verloop van de gesprekken aangegeven dat het niet hierbij zal blijven. Het ligt in de bedoeling om terug te komen naar het Nickeriaans ondernemersveld met oplossingen voor de aangehaalde problemen.

Behoeftige ondernemers kunnen alvast hun plannen voorleggen aan het Fonds voor Kleine – en Middelgrote ondernemerschap, het KMO Fonds.(GFC)

Meer nieuws

Man steelt biggetjes uit stal

De politie van Lelydorp heeft de 45-jarige Poniran M. aangehouden voor diefstal van een aantal biggetjes uit een stal aan de Tawajariweg. Na aangifte van…

Scroll Up