Minister Parmessar bezoekt landbouwgebied te Weg naar Zee

Minister Rabin Parmessar van Landbouw Veeteelt & Visserij (LVV) heeft donderdag een oriëntatiebezoek gebracht aan het gebied Weg naar Zee.

Aanwezig waren ook enkele stafleden, personeel van LVV Wanica A , enkele boeren, vertegenwoordigers van districtscommissaris Eric Grauwde en de Districtsraad van Paramaribo.

Momenteel worden er in dit gebied door drie ministeries ontwateringswerkzaamheden uitgevoerd, waarbij alle belangrijke hoofdlozingen worden opgeschoond.

Minister Parmessar geeft aan dat Weg naar Zee een belangrijk landbouwgebied is en dat hij met zijn bezoek de boeren en zijn personeel fysiek wilt ondersteunen. Volgens de minister wordt er gewerkt aan een plan om landelijk de waterhuishouding van alle grote landbouwgebieden in de toekomst te kunnen beheersen.

De boeren waren zeer verheugd met het bezoek van de minister en maakten dankbaar gebruik van de gelegenheid om suggesties aan te dragen.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up