Minister Hoefdraad brengt bezoek aan investeringsautoriteit Dubai

Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën bracht afgelopen week een bezoek aan de “Dubai Economic Department” (DED). Dit departement is verantwoordelijk voor het aantrekken van investeerders voor Dubai dan wel het faciliteren van investeerders buiten Dubai.

Tijdens dit onderhoud zijn enkele zaken aan de orde geweest. Een van de belangrijke onderwerpen is capaciteitsversterking ten behoeve van de autoriteit die verantwoordelijk is voor Investeringen in Suriname, INVESTSUR, geweest.

Ook is gesproken over luchttransport, mijnbouw – ten aanzien van bauxiet en goud voorraden, de reeds operationele bedrijven van Dubai in Suriname, “Dubai Ports World” (DP World) en Kalotti.

Het werkbezoek werd afgesloten met een rondleiding waarbij de focus gericht was op incubator entrepreneurship centra.(GFC)

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up