Minister Gopal laat zich informeren over uitdagingen

Om de uitvoering op het ministerie te vergemakkelijken heeft minister Lalinie Gopal van Sport & Jeugdzaken zich georiënteerd op verschillende afdelingen. Bij de onderdirectoraten Jeugdcentra, Sportaccommodaties & Ruimten, Recreatie & Sport (R&S) en Onderzoek, Informatie & Kadervorming (OIK) heeft de minister een rondleiding gehad.

Naast de rondleiding heeft de bewindsvrouw ook kort het personeel toegesproken. Minister Gopal heeft zich laten informeren over de uitdagingen waar het personeel voor staat en de omstandigheden waaronder de werkzaamheden worden verricht.

‘Om met gemotiveerde personeelsleden aan de slag te gaan is het belangrijk na te gaan wat er precies aangepakt moet worden. Enkele faciliteiten moeten in place gebracht worden en accommodaties behoeven een facelift’, stelt ze.

Volgens de minister is het bijzonder dat ondanks de uitdagingen, het personeel toch de schouders onder het werk wil zetten. Zij motiveerde hen om de werkzaamheden naar eer en geweten te blijven verrichten, zodat het ministerie naar een hoger niveau getild kan worden.(GFC)

Meer nieuws

Hooglandrijsttraining voor voorlichters

In het kader van het trilateraal project tussen Suriname, Brazilië en Nieuw Zeeland: ”Support to the Improvement of the Upland Rice Cultivation in Suriname” is…

Scroll Up