Minister Chotkan gaat voor goed teamwork op OWT&C

De nieuwbakken minister van Openbare Werken Transport & Communicatie (OWT&C), Vijay Chotkan, gelooft in goed teamwork om het volk te dienen.

Minister Chotkan, die 3 jaar gediend heeft als directeur van Luchthavenbeheer was, voordat hij die functie bekleedde, directeur Bouwkundige werken en dienstverlening. Volgens de bewindsman voelt het goed aan om weer thuis te zijn bij OWT&C.

“Ik heb eerder mijn krachten gegeven aan dit ministerie denkend aan een bijdrage leveren aan het tot stand komen van verplichte bouw en verkavelingsvergunningen”.

Volgens Chotkan is het heel belangrijk te weten dat het werken op een ministerie niet een zaak is van één persoon, maar van een goed functionerend team. Hij onderstreept dat het departement veel ambtenaren heeft en dat ze allemaal goed moeten worden ingezet.

“Ik wil graag met eenieder werken. Je kan iets kennen maar je moet het ook kunnen doen. Kortom, kennis mag je hebben maar het is van belang dat die kennis hand in hand gepaard gaat met daden.”

Chotkan vraagt dat eenieder zich inzet voor het ministerie, het land en volk. Hij liet doorschemeren dat de mensen nu in een rijdende trein zitten en hun vest moeten aandoen, omdat er goed en in rap tempo zal worden gewerkt.

Het goede werk moet worden voortgezet en hij weet dat hij dat samen met zijn team kan realiseren. Tenslotte bedankte de minister de president en de samenleving voor het vertrouwen in hem gesteld.

Delen:

Meer nieuws

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up