Mijn man was impotent, mijn huwelijk ging daardoor bijna kapot

GFC NIEUWS- GEZONDHEIDSREDACTIE- “Nog geen 3 jaren nadat ik was getrouwd, kreeg mijn man steeds meer klachten op seksueel gebied. Het begon met steeds minder seksuele aandacht voor mij, wat op een gegeven moment zo erg werd dat ik mij eraan begon te ergeren. Het hebben van seksueel contact werd steeds minder, wat vaak grote ruzies veroorzaakte”.

“Ook viel het mij op dat hij tijdens die ene keer per maand die hij seks wilde, helemaal niet goed meer kon presteren. Zij geslachtsdeel werd niet goed stijf en hij kon mij niet meer optimaal bevredigen”, vertelt  de Nederlandse Monique, die sinds kort in Commewijne woont, aan de GFC Nieuws gezondheidsredactie.

“Als jonge vrouw van 27 jaar was dat zeer frustrerend voor mij. Mijn man die maar 11 jaren ouder is dan ik, was langzaam maar zeker impotent aan het worden”.

Volgens Monique lukte het haar echtgenoot niet lang daarna helemaal niet meer om een normale erectie te krijgen. “Hij kon gewoon niet meer en het werd een seksloze periode voor mij als jonge vrouw. Hij had ook gewoon geen zin meer om wat te doen”.

“Mijn huwelijk leed eronder, want ik kwam steeds vaker in de verleiding om seks te hebben met andere mannen. Dat hij zowat impotent was, maakte mijn huwelijk bijna kapot want zo wilde ik niet verder leven met deze man. Ik kwam toen veel tekort”, vertelt ze geëmotioneerd.

De toentertijd radeloze vrouw kreeg van een vriendin de informatie om online de hulp in te roepen van de Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke. Clarke adviseerde het koppel vanuit zijn secretariaat in Spanje, om het probleem op natuurlijke wijze op te lossen.

Onder meer het dagelijks innemen van slechts 1 theelepeltje van het populaire en gezonde natuurmiddel GRANNUR in combinatie met DLPA- behandelingen werd door de Europese topexpert geadviseerd.

“Mijn man heeft de adviezen opgevolgd en ik kan niets anders zeggen dan: Fantastisch! Al na ongeveer een half jaar gebruik van GRANNUR is mijn man helemaal veranderd. Alles van hem werkt nu veel beter, zelfs beter dan toen ik hem pas leerde kennen. Ons seksleven is weer helemaal in orde. Ook ik gebruik GRANNUR tonicum op advies van de experts, maar dan voor mijn huid, die er daardoor nu veel beter uitziet. Dit tonicum heeft mijn leven en dat van mijn man zeer positief veranderd. Geweldig en wij zijn nog gelukkig getrouwd”, aldus Monique tot slot.

DE VELE GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN GRANNUR NATUURLIJKE TONICUM

Talloze internationale evidence-based studies hebben aangetoond dat de natuurlijke nutriënten in GRANNUR, een zeer heilzame werking hebben op meerdere belangrijke en vitale processen in het menselijk lichaam. Het natuurlijke gezondheidsmiddel dat volgens een ingenieus procedé in Europa wordt geproduceerd, wordt daarom steeds vaker door gezondheidsdeskundigen, afslankspecialisten, seksuologen, huidspecialisten alsook verjongingsexperts geadviseerd.

Zo zit GRANNUR boordevol gezonde voedingsstoffen, is bovendien erg rijk aan anti-oxiderende fytonutriënten als tannines, flavonoïden en bevat het veel polyfenolen: onder meer punicalagins, ellagitannines, gallocatechins, catechines en anthocyanen.

WANNEER KAN JE GRANNUR GEBRUIKEN

GRANNUR heeft als voordeel dat het door een ieder mag worden gebruikt. Het natuurlijke tonicum is erg gezond en geeft geen bijwerkingen. Door de bijzondere combinatie natuurlijke nutriënten, in het bijzonder punicalagins, kan GRANNUR bij velerlei/verschillende klachten worden ingezet.

Huidexperts schrijven dit effectief vruchtenconcentraat voor aan personen met huidklachten vanwege het krachtig zuiverend effect. Vooral personen met huidvlekken, acne, puistjes, een onzuivere huid of andere huidklachten hebben er bij langdurig gebruik enorm veel baat bij.

Ook gerenommeerde afslankspecialisten adviseren veelvuldig GRANNUR te gebruiken ter ondersteuning van het afslankproces. Het natuurmiddel heeft een bijzonder positieve invloed op de koolhydraatstofwisseling. Dikke personen kunnen GRANNUR dus ook gebruiken als adequaat hulpmiddel om af te slanken en gezonder te worden.

Ook mannen die impotent of minder potent zijn kunnen GRANNUR gebruiken om hun prestaties en erecties te verbeteren. Het zeer heilzame tonicum verbetert de doorbloeding, het libido (seksdrift) en geeft het lichaam meer kracht.

Maar ook als je geen klachten hebt en gezond, jong en mooi wil blijven kan je elke dag een theelepel GRANNUR gebruiken, zeggen internationale topexperts. Sporters gebruiken dit natuurmiddel bijvoorbeeld om vitaler door het leven te gaan en de prestaties sterk te verbeteren.

Volgens de vermaarde Europese afslank- en verjongingsexpert Jonathan Clarke kan GRANNUR voor tal van klachten worden gebruikt. “Het belangrijke pluspunt is dat het vruchtenconcentraat geschikt is voor een ieder, totaal geen bijwerkingen geeft en juist de gezondheid op verschillende manieren ondersteunt”, aldus Clarke.

GRANNUR kan volgens de topexpert- door de brede werkzaamheid- worden ingezet bij overgewicht, huidklachten, impotentie, stress, pijnklachten, gewrichtsproblemen, reuma, haaruitval, nagelproblemen, verminderde weerstand, lusteloosheid en slapeloosheid. Bovendien zorgt GRANNUR voor meer vitaliteit en levenskracht.

Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Veel poep, urine en slijm in zwembaden

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Veel bezoekers van zwembaden, 1 op de 5 mensen, zijn te lui om gebruik te maken van het toilet en plassen ongestoord…

Delen:

Knakkende nek leidt tot beroerte

Redactie GFC Nieuws — Josh Hader (28) had midden maart een zere nek. Hij probeerde de pijn met rekoefeningen weg te werken, door zijn nek…

Delen:

Meer behoefte aan junkfood bij slaapgebrek?

Een nieuwe studie gepubliceerd in het vakblad Journal of Neuroscience bevestigt dat mensen die te weinig hebben geslapen, meer behoefte hebben aan calorierijke voeding dan…

Delen:

Wat is diabetische retinopathie?

Diabetische retinopathie is een degeneratieve aandoening van de bloedvaten van het netvlies die voorkomt bij mensen met suikerziekte (diabetes). Het netvlies is de lichtgevoelige laag…

Delen:

Vaker gedragsproblemen bij huilbaby’s

De stress en de zware zorg die een moeder van een huilbaby ervaart, kunnen de ontwikkeling van haar kind beïnvloeden. Dat toonde psychiater Laetitia Smarius…

Delen:

EU wil minder transvetten in voeding

De Europese lidstaten hebben een voorstel van de Europese Commissie onderschreven om een wettelijke limiet te stellen aan de hoeveelheid industriële transvetten in voedsel. Volgens…

Delen:

Waarom kurkuma zo gezond is voor je gewrichten ?

Dankzij de ontstekingsremmende werking kan kurkuma ook helpen om klachten van arthritis te verlichten. Het belangrijkste symptoom van artritis, de pijn in gewrichten, wordt vooral…

Delen:

Chips en toast slecht tijdens zwangerschap?

Zwangeren die veel voedingsingrediënten met acrylamide consumeren krijgen baby’s met lager geboortegewicht en kleinere hoofdomtrek. De verschillen tussen pasgeborenen van moeders die voedingsingrediënten met hoge…

Delen:

Wat te doen tegen haarroosjes

Net als bij de huid van je gezicht zijn er allerlei types hoofdhuid, van droog tot vet. Dat wordt beïnvloed door hormonen en door je…

Delen:

Pinda-allergie kan voorkomen worden

Op de Pindapoli kijkt een multidisciplinair team bestaande uit een kinderarts-allergoloog, diëtisten en kinderverpleegkundigen of het veilig is om baby´s vanaf 4 maanden met ernstig…

Delen:
Scroll Up