Melania woedend om naaktoptreden Melanie als Melania

Melania Trump wil een boycot van de Amerikaanse rapper T.I., die een Melania-look-alike inzette in een muziekvideo. De pseudo-Melania doet in de clip naakt een dansje in de Oval Office, verwijzend naar de vele naaktoptredens van de echte Melania in haar vorige beroep.

“Hoezo is dit acceptabel? #walgelijk #boycotT.I. @Tip,” schreef Stephanie Grisham, woordvoerster voor de first lady, zaterdag in een tweet. Melania retweette de digitale oproep.

T.I. zou zich met de clip willen afzetten tegen Kanye West, die wenkbrauwen deed fronzen over de recente liefdesbetuigingen van Kanye jegens Donald Trump.

Dat hij daarbij de vrouw-van gebruikte, valt niet overal even goed. Melania noemde zichzelf in een interview “de meest gepeste persoon ter wereld”.

Haar look-alike, het Canadese model Melanie Marden, zegt op Instagram in haar beste Melania-accent dat zij veel doodsbedreigingen heeft ontvangen naar aanleiding van haar optreden.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up