Mel B. onthult: ‘Ik had seks met Ginger Spice!’

Redactie GFC Nieuws — Scary Spice en Ginger Spice hadden in de hoogtijdagen van de Spice Girls een romantische verhouding met elkaar. Dat verklapte Mel B (Scary) tijdens een vraaggesprek met Piers Morgan in de show Life Stories.

Morgan drong aan over het hardnekkige gerucht dat de twee Spice Girls iets met elkaar hadden.

Zij (Geri Halliwell, Ginger Spice) gaat mij hierom haten omdat ze helemaal chique leeft met haar man in haar buitenhuis,” zei de 43-jarige B.

Kort na de onthulling dook een interview op uit 2003 met Halliwell. Daarin gaf zij toe dat zij met een van de groepsleden had geslapen. Het zou bij een one-night stand zijn gebleven.

We waren beste vrienden. Het gebeurde gewoon. Heb jij dat nooit gedaan?” zei Mel tegen Piers.

Het Britse dagblad The Sun schrijft dat de loslippigheid van Mel de geplande reünie van de Girls in gevaar zou kunnen brengen.

Foto: Wikipedia

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up