Mel B. onthult: ‘Ik had seks met Ginger Spice!’

Redactie GFC Nieuws — Scary Spice en Ginger Spice hadden in de hoogtijdagen van de Spice Girls een romantische verhouding met elkaar. Dat verklapte Mel B (Scary) tijdens een vraaggesprek met Piers Morgan in de show Life Stories.

Morgan drong aan over het hardnekkige gerucht dat de twee Spice Girls iets met elkaar hadden.

Zij (Geri Halliwell, Ginger Spice) gaat mij hierom haten omdat ze helemaal chique leeft met haar man in haar buitenhuis,” zei de 43-jarige B.

Kort na de onthulling dook een interview op uit 2003 met Halliwell. Daarin gaf zij toe dat zij met een van de groepsleden had geslapen. Het zou bij een one-night stand zijn gebleven.

We waren beste vrienden. Het gebeurde gewoon. Heb jij dat nooit gedaan?” zei Mel tegen Piers.

Het Britse dagblad The Sun schrijft dat de loslippigheid van Mel de geplande reünie van de Girls in gevaar zou kunnen brengen.

Foto: Wikipedia

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up