Meisje (10) redt zusje (3) van verdrinkingsdood

Een meisje van drie jaar werd in mei van de verdrinkingsdood gered door haar zeven jaar oudere zus.

Op een video die nu viraal gaat is te zien hoe de peuter met een zwemband om haar middel in het zwembad van een appartementencomplex in Georgia sprong. Enkele seconden daarna flipte de zwemband om, waardoor het meisje onder water terechtkwam.

Haar zus die dit vanaf een afstand zag gebeuren, aarzelde geen moment en sprong het zwembad in om haar zusje te redden.

Het lukte het meisje om haar zusje boven water te krijgen. “Het was heel erg moeilijk, omdat ze zwaar was”, vertelde de dappere zus aan een nieuwsmedium.

Na mond-op-mondbeademing door de manager van het appartement werd het meisje afgevoerd naar het ziekenhuis. Zij verkeerde enkele dagen in kritieke toestand, maar mocht vorige week vrijdag eindelijk naar huis.

Delen:

Meer nieuws

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up