Meerlingenambassadeur Ruth Wijdenbosch bezoekt drieling

De drieling Marcelo, Modric en Isco van het koppel Naomi Pobosie en Mikosabi Dinge, kreeg vandaag bezoek van Ruth Wijdenbosch en haar stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname (VPAS). Wijdenbosch die vanwege haar jarenlange betrokkenheid bij het welzijn van ouders en hun meerlingen, als de Ambassadeur van de Meerlingen gezien wordt, feliciteerde de jonge ouders (23 jaar). Op hen deed ze het beroep zich goed in te zetten voor het wel en wee van de schat die ze ontvangen hebben.

Ze was vergezeld van de secretaris van de stichting, Sjachnaaz Pengel en ondersteuner, Madzi Pengel. Zij boden de ouders een bloemetje, cadeau en een enveloppe met inhoud aan.

Wijdenbosch drukte de ouders op het hart om het contact met het ministerie van Sociale Zaken intensief te houden, omdat vooral de maatschappelijke begeleiding belangrijk is.

De gezondheid van de ‘babyvoetballers’ stemt goed, waardoor ze over niet al te lange periode zich in hun warm thuisnestje bij het gezin mogen gaan toevoegen. Broer Jerry (3) en zus Isabel (1) wachten vol ongeduld op de thuiskomt van de nieuwe gezinsleden.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up