Meerlingenambassadeur Ruth Wijdenbosch bezoekt drieling

De drieling Marcelo, Modric en Isco van het koppel Naomi Pobosie en Mikosabi Dinge, kreeg vandaag bezoek van Ruth Wijdenbosch en haar stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname (VPAS). Wijdenbosch die vanwege haar jarenlange betrokkenheid bij het welzijn van ouders en hun meerlingen, als de Ambassadeur van de Meerlingen gezien wordt, feliciteerde de jonge ouders (23 jaar). Op hen deed ze het beroep zich goed in te zetten voor het wel en wee van de schat die ze ontvangen hebben.

Ze was vergezeld van de secretaris van de stichting, Sjachnaaz Pengel en ondersteuner, Madzi Pengel. Zij boden de ouders een bloemetje, cadeau en een enveloppe met inhoud aan.

Wijdenbosch drukte de ouders op het hart om het contact met het ministerie van Sociale Zaken intensief te houden, omdat vooral de maatschappelijke begeleiding belangrijk is.

De gezondheid van de ‘babyvoetballers’ stemt goed, waardoor ze over niet al te lange periode zich in hun warm thuisnestje bij het gezin mogen gaan toevoegen. Broer Jerry (3) en zus Isabel (1) wachten vol ongeduld op de thuiskomt van de nieuwe gezinsleden.

Delen:

Meer nieuws

Wegafsluiting vanwege viering van Holi Pagwa

Vanwege de viering van Holi Pagwa op donderdag 21 maart op het Onafhankelijkheidsplein, zullen vanaf 14.00 tot en met 04.00 uur verkeersmaatregelen worden getroffen. Delen:

Delen:

NPS: het goede overwint altijd

De Nationale Partij Suriname (NPS) kan zich terugvinden in de vrede en eenheidsgedachte van Phagwa waarbij er geen onderscheid gemaakt wordt tussen personen wanneer zij…

Delen:

Handboek voor Early Childhood Development

Het ministerie van Volksgezondheid heeft in samenwerking met de United Nations International Children’s Emergency (Unicef) en de Caribbean Development Bank een 2-daagse workshop georganiseerd om…

Delen:

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:
Scroll Up