Meer dan 90% van make-upproducten bevat dodelijke bacteriën

GFC NIEUWS- Het is iets dat de meeste mensen in hun tas plaatsen zonder om twee keer na te denken, maar als je een make-uptasje hebt, is het zeer waarschijnlijk dat het dodelijke bacteriën herbergt.

een nieuwe studie door onderzoekers van de Aston University onthult dat meer dan 90% van make-upproducten superbacteriën bevatten, inclusief E.coli en Stafylokokken.

Deze bacteriën kunnen zorgdragen voor een aantal ziektes, zoals huidinfecties en bloedvergiftiging.

De onderzoekers vonden uit dat vooral make-up sponsjes die gebruikt worden voor het aanbrengen van foundation producten de meeste schadelijke bacteriën bevatten.

Dit komt, omdat het product nauwelijks wordt gereinigd, en vaak ook nog na het verstrijken van de vervaldatum wordt gebruikt.

Andere producten die ook schadelijke bacteriën hadden, zijn mascara en lipgloss.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Delen:

Geheim achter ouder worden dan 100 onthuld

GFC NIEUWS- Wetenschappers hebben het geheim achter het ouder worden dan 100 jaar ontdekt. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link…

Delen:

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:
Scroll Up