Medewerkers Nigeriaanse zoo: gorilla heeft US$22,000 gestolen en opgevreten

De Nigeriaanse politie is een onderzoek gestart naar de diefstal van US$ 6.8 million Naira, omgerekend US$ 22.000, uit de Kano Zoological Gardens in noord Nigeria.

Medewerkers rapporteerden eerder dat een schurkachtige gorilla het geld had gestolen en opgegeten. “Dat is onzin”, zegt de plaatselijke politie, omdat er helemaal geen gorilla is in de zoo.

Intussen zijn de accountmanager en 10 andere medewerkers opgepakt en ingesloten. Volgens de politie was er sprake van een gewapende inbraak. Hoogstwaarschijnlijk in mekaar gezet door de aangehouden medewerkers.

Het vorig jaar werd ook een salesmedewerker van een bedrijf opgesloten, vanwege diefstal. Alleen ging het toen niet om een niet-bestaande gorilla die de diefstal pleegde, maar een slang die ongeveer US$ 100.000 had opgegeten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up