Marcel B. opgesloten voor roofoverval Albina

De 28- jarige Marcel B. is door de politie van de afdeling Recherche Regio Oost aangehouden voor een roofoverval.

B. heeft samen met anderen, een inbraak gepleegd bij een zinkplatenfabriek te Albina. Daarbij hebben zij een man verwondingen toegebracht op zijn hoofd en in zijn gelaat.

Een geldbedrag in euro’s en in Surinaamse dollar en een vingerring van het slachtoffer zijn buitgemaakt.

Bij zijn aanhouding had B. een deel van het gestolen geld en de vingerring van het slachtoffer in zijn bezit. Het geld en de ring zijn in beslag genomen.

Op aanwijzing van Marcel deed de recherche een woning aan, alwaar zijn kompanen zich ophielden. Toen zij de politie in de gaten kregen, vluchtten zij weg met achterlating van nog een deel van het gestolen geld dat ook in beslag is genomen.

B. is in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van zijn kompanen wordt gewerkt.(GFC)

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up