Mannen opgesloten die dief tot bloedens toe mishandelden

De 59-jarige Carl N. en zijn vriend Hugo N. (34) zijn door de politie opgesloten, nadat zij Lesley R. hebben mishandeld.

Carl en Hugo zaten op zaterdag 25 mei op het balkon van de woning van Carl toen ze Lesley voor het huis zagen staan met een zak in zijn hand. De mannen vonden hem verdacht doen, gingen naar hem toe en eisten om in de zak te kijken.

In de zak bevond zich een cutter en een stroomkabel van ongeveer 6 meter. Het tweetal had het vermoeden dat de kabel van een misdrijf afkomstig was. Ze hielden Lesley aan en schakelden de politie in.

Toen politieambtenaren op de opgegeven locatie arriveerden, troffen ze Lesley bebloed op de grond aan. De dief verklaarde dat Carl en Hugo hem hadden mishandeld.

Lesley is in verzekering gesteld voor onder andere diefstal of heling aangezien hij niet wil of kan verklaren hoe hij aan de kabel kwam.

Carl en Hugo ontkennen dat zij de man tot bloedens toe hebben mishandeld en zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zij worden verdacht van onder andere zware mishandeling en openlijke geweldpleging.

Delen:

Meer nieuws

Kookgasprijzen niet verhoogd

De Energiebedrijven Suriname (EBS) zegt in een persbericht dat de tarieven voor kookgas niet worden verhoogd. Delen:

Delen:

Decoratie Wijnaldum afgelast

Het Nationaal Informatie Instituut maakt in een bericht namens president Desiré Bouterse bekend dat de de decoratieplechtigheid van Georginio Wijnaldum geen voortgang zal vinden. Delen:

Delen:

Ontvluchte gedetineerde Ramesh Mohes gepakt

De ontvluchte gedetineerde Ramesh Mohes werd donderdagochtend door het opsporingsteam van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) aangehouden in een hotel te Paramaribo. Delen:

Delen:

Dc Jeroe in actie

Districtscommissaris (dc) Humphry Jeroe van Boven-Suriname is bezig een ronde te maken in zijn werkgebied. Delen:

Delen:

PL-chauffeur in hechtenis genomen

De politie van Latour heeft tijdens surveillance de 37-jarige lijnbuschauffeur N.J., die de route Paramaribo – Lelydorp onderhoudt, tot stoppen gesommeerd. Delen:

Delen:

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:
Scroll Up