Man vraagt vrouw ten huwelijk, terwijl ze onder schot worden gehouden

Een filmpje op twitter waarop te zien is hoe een man zijn partner ten huwelijk vraagt, terwijl ze onder schot worden gehouden, is al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Velen zijn echter niet echt onder de indruk van de wijze waarop de man besloot om zijn vriendin te verrassen. “Slechtste huwelijksaanzoek ooit”, wordt door velen opgemerkt. Aangenomen wordt dat het om een Russisch koppel gaat.

Op het filmpje wordt een witte auto klemgereden door zwaargewapende politieagenten in twee voertuigen. De man en de vrouw werden vervolgens uit de auto getrokken en tegen het voertuig gedrukt, terwijl ze onder schot worden gehouden.

Op een gegeven moment trekt de partner een ring uit zijn broekzak, gaat op zijn knieën en vraagt de vrouw om met hem te trouwen.

Het antwoord was ‘ja’, waarna de overige aanwezigen applaudiseerden toen hij de ring om haar vinger deed.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:
Scroll Up