Man verstoort openbare orde en verzet zich tegen de politie

De politie van het ressort Lelydorp heeft vorige week vrijdag Irvin M. aangehouden nadat hij zich verzette tegen politieambtenaren. Irvin bevond zich ergens in het ressort waar medewerkers van een verlichtingsbedrijf bezig waren met werkzaamheden. Hij verstoorde ter plaatse de openbare orde.

Politieambtenaren die zich ter plaatse bevonden voor de ordehandhaving, spraken Irvin aan die met een blik bier in zijn hand de waarschuwing van de politie negeerde. Hij gaf ook geen gehoor aan de sommatie om de plek te verlaten.

Irvin begon zich hevig te verzetten tegen de politieambtenaren toen die hem wilden overbrengen naar het politiebureau. Door zijn gedrag scheurde het uniformhemd van een politieman.

Uiteindelijk werd Irvin aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor vernieling en weerspannigheid.(GFC)

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up