Man vernielt wasmachine partner en gaat haar ook te lijf

De 47-jarige James S. werd het afgelopen weekend door de politie van het ressort Lelydorp voor mishandeling en vernieling aangehouden. James begaf zich vorige week zaterdag zoals gewoonlijk naar het adres van zijn vriendin met wie hij al drie jaar een liefdesrelatie heeft. Na enige tijd ging hij weg.

Enkele uren later ging James bezopen terug naar het adres van zijn geliefde. De vrouw sprak hem aan over zijn dronkenschap. James raakte zodanig verhit dat hij enkele goederen, waaronder de wasmachine van de vrouw, stuk sloeg.

De man ging haar ook te lijf en sloeg haar zodanig dat zij medisch behandeld moest worden.

De vrouw deed aangifte bij de politie tegen James en werd hij de volgende dag aangehouden. Hij is ingesloten voor mishandeling en vernieling.(GFC)

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up