Man “vermoordde vrouw en dochter met yogabal vol gas”

Een anesthesist in Hong Kong wordt beschuldigd van zijn 47-jarige vrouw en 16-jarige dochter om het leven te brengen met een yogabal die hij vol pompte met koolstofmonoxide. De dokter pleit onschuldig en beweert dat hij het gas wilde testen op knaagdieren.

De zaak zette speurders aanvankelijk voor een mysterie, maar het onderzoek leidde uiteindelijk naar de vader van het gezin, Khaw Kim-sun. Volgens getuigen zou Khaw eerder twee grote, opblaasbare ballen hebben gevuld met koolstofmonoxide op de universiteit waar hij werkte.

Volgens de openbaar aanklager gaat het om een “berekende en opzettelijke moordplot”. Khaw zou zijn vrouw hebben omgebracht omdat zij niet van hem wilde scheiden. De man had op dat moment een affaire met een studente. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat hij ook zijn dochter wilde doden. Naar verluidt zou hij het meisje hebben bevolen om thuis te blijven om haar huiswerk te doen. Waarom ze ook in de auto zat, is niet duidelijk.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up