Man verliest zaak van 1,1 miljoen tegen voormalige baas “die windjes naar hem liet”

David Hingst daagde zijn ex-baas, Greg Short, voor de rechter omdat die hem zou vernederd hebben met het laten ontsnappen van stinkende windjes “op en naar” hem. Hingst eiste een slordige 1,1 miljoen euro schadevergoeding. Maar de rechter vond de scheetjes eerder een manifestatie van Australische humor dan wel van pestgedrag.

Short gaf toe dat hij misschien een of twee keer last had gehad van winderigheid, maar ontkende dat hij met zijn geschut bewust Hingst had geviseerd.

Getuige Phillip Hamilton, een ex-collega, had het over een cultureel misverstand: Hingst, van Duitse afkomst, begreep de Australische humor van de scheetjes niet. Dat Hingst er niet mee kon lachen, bleek al toen hij Short eens besproeide met parfum.

Meer bizar nieuws

Moeder noemt baby Abcde

Mama Annalise D meldde op het forum Netmums dat het dochtertje van een vriendin een wel heel unieke naam heeft. Het meisje heet ‘Abcde’, een…

16-jarig meisje overleden door tampon

De 16-jarige Katia uit België is overleden aan een zeldzame infectie. Experts kwamen er maar niet uit, maar nu blijkt dat het gebruik van een…

Scroll Up