“Man verliest dochters tijdens het tanken”

Een man was met zijn twee dochters op weg naar het Gardameer en wilde alleen maar tanken in Beieren. De man ontdekte niet dat tijdens het tanken zijn twee dochters van 10 en 14 jaar uit de auto waren gestapt om naar het toilet gegaan.

De snelwegpolitie werd op de hoogte werd gebracht en er begon een zenuwslopende zoektocht naar de nietsvermoedende vader. De kinderen konden de politie alleen het telefoonnummer van de moeder geven die thuis zat in de Duitse deelstaat Hessen. Ze kenden het mobiele telefoonnummer van hun vader niet.

Toen ze het telefoonnummer van de man eindelijk in handen kregen, was het nog geen eenvoudige zaak om hem aan de lijn te krijgen. Na 48 oproeppogingen lukte het eindelijk en de vader en zijn dochters elkaar weer in de armen vallen.

Meer bizar nieuws

Moeder noemt baby Abcde

Mama Annalise D meldde op het forum Netmums dat het dochtertje van een vriendin een wel heel unieke naam heeft. Het meisje heet ‘Abcde’, een…

16-jarig meisje overleden door tampon

De 16-jarige Katia uit België is overleden aan een zeldzame infectie. Experts kwamen er maar niet uit, maar nu blijkt dat het gebruik van een…

Scroll Up