Man verkracht eigen moeder na feest om zijn invrijheidstelling

Een 42-man uit Oekraïne heeft zijn moeder (62) verkracht, kort na een welkomstfeest ter gelegenheid van zijn invrijheidstelling.

Het feest was georganiseerd door de moeder die zegt heel blij te zijn met de vrijlating van haar zoon. Vitaliy was veroordeeld tot 5 jaar cel voor het doodslaan van een man.

Enkele vrienden en kennissen van de zoon waren aanwezig op het feest en alles leek normaal, vertelt de moeder.

Nadat ze gasten vertrokken, ging de moeder naar haar slaapkamer om uit te rusten. “Ik was moe en besloot om te gaan slapen. Op een bepaald moment forceerde hij mijn kamerdeur open en kwam de kamer binnen. Hij sprong op me en begon me te betasten. Ik gilde, maar werd door hem geslagen. Mijn eigen zoon heeft mij verkracht. Ik kan hem niet langer als zoon beschouwen”.

Buurtbewoners in het stadje hebben echter niets gehoord, omdat de woning van de vrouw een beetje afgelegen is.

De vrouw deed aangifte, waarna de zoon werd gearresteerd. Hij riskeert een gevangenisstraf van 5 jaar als hij schuldig wordt bevonden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up