Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw.

De vrouw begaf zij zich op vrijdag 8 maart in de buurt van de Centrale Markt, alwaar hosselaars ruw goud en of gouden sieraden opkopen. Zij werd op een bepaald moment door Gregory W. benaderd, die haar vroeg of zij wat had om te verkopen.

De vrouw gaf hem te kennen dat zij juist ruw goud wilde kopen om een gouden halsketting voor haar zoontje te maken. Volgens Gregory kon hij haar hiermee helpen voor de prijs van SRD 265,- per gram. De vrouw betaalde hem toen 600,- euro voor 17 gram ruw goud.

Zij ging vervolgens met de gekochte stukjes metaal naar een goudopkoopbedrijf om die voor haar te branden tot één geheel. Toen een medewerker van het bedrijf het metaal begon te branden zag hij dat het zwart
werd. Hij hield haar toen voor dat het door haar aangeboden metaal nep goud was.

De benadeelde stapte naar de politie en deed aangifte van oplichting tegen Gregory. Diezelfde dag werd hij opgespoord en aangehouden door de politie en in verzekering gesteld.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up