Man spuit zichzelf in met sperma tegen rugpijn

Een 33-jarige Ier schrijft medische geschiedenis op de meest bizarre manier. Omdat hij zo’n last had van rugpijn, besloot hij zichzelf in te spuiten met een sperma-injectie.

De man klopte drie dagen nadat hij zware voorwerpen had opgetild bij een arts aan. Toen de artsen van het Adelaide and Meath Hospital in Dublin hem onderzochten, merkten ze dat zijn rechterarm rood zag en opgezwollen was waarna de man toegaf dat hij zichzelf had ingespoten met sperma. Hij dacht dat het misschien zou helpen tegen zijn vervelende rugpijn.

Die inentingen gebeurden intraveneus en intramusculair. Dat betekent dat zijn spermacellen in zijn aders en spierweefsel belandden waar ze samengeklit waren en tot een bacteriële infectie hadden geleid.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up