Man spuit zichzelf in met sperma tegen rugpijn

Een 33-jarige Ier schrijft medische geschiedenis op de meest bizarre manier. Omdat hij zo’n last had van rugpijn, besloot hij zichzelf in te spuiten met een sperma-injectie.

De man klopte drie dagen nadat hij zware voorwerpen had opgetild bij een arts aan. Toen de artsen van het Adelaide and Meath Hospital in Dublin hem onderzochten, merkten ze dat zijn rechterarm rood zag en opgezwollen was waarna de man toegaf dat hij zichzelf had ingespoten met sperma. Hij dacht dat het misschien zou helpen tegen zijn vervelende rugpijn.

Die inentingen gebeurden intraveneus en intramusculair. Dat betekent dat zijn spermacellen in zijn aders en spierweefsel belandden waar ze samengeklit waren en tot een bacteriële infectie hadden geleid.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up