Man schiet zich door het hoofd op Facebook live: dochter mocht niet zonder zijn toestemming verloven

Een Turkse man heeft uit verdriet zichzelf doodgeschoten, terwijl via Facebook live mensen aan het kijken waren.

De reden? Zijn dochter verloofde zonder zijn toestemming. Het meisje woont in bij haar moeder en hoogstwaarschijnlijk haar stiefvader.

De moeder belde haar ex-man op om hem te zeggen dat zijn dochter verloofd was. Ayhan Uzun was diep geschokt en vroeg waarom hij niet vooraf in kennis is gesteld.

“Haar toekomstige schoonvader heeft mijn plaats ingenomen, terwijl hij dat recht niet heeft. Zonder mijn toestemming is het besluit genomen dat zij gaat trouwen. Niemand heeft de moeite genomen om te zeggen dat haar vader nog leeft. Ik had graag gehoord: kom papa, u moet erbij zijn. Niemand moet meemaken, wat ik nu meemaak. Ik zal daarom een eind aan mijn leven maken”, zei de man diepbedroefd.

Mensen die zijn live-opname volgden, verzochten hem om het niet te doen, echter schoot hij zich na drie tellen door het hoofd.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:
Scroll Up