Man rijdt onder invloed van alcohol bromfietser aan

De 32-jarige Gregory Z. is dinsdag door de politie van het ressort Flora in verzekering gesteld, nadat hij een bromfietser had aangereden aan de Corantijnstraat. Z. was zwaar onder invloed van alcohol.

Z. bestuurde een bestelbus. Bij het beschrijven van een scherpe rechtse bocht kwam hij op de andere rijhelft van de weg terecht. Hierdoor reed hij een bromfietser aan. De materiële schade aan de bromfiets is aanzienlijk.

Het slachtoffer werd afgevoerd naar het ziekenhuis met een sleutelbeenfractuur. Hij is ook verwezen naar de neurochirurg.

Toen Z. nuchter was, werd hij voorgeleid. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up