Man opgesloten voor mishandeling peuter

De politie van het ressort Flora heeft op donderdag 15 maart de 24-jarige Ricardo R. opgesloten voor mishandeling van een peuter.

De moeder deed op donderdag 21 februari van dit jaar aangifte van mishandeling tegen Ricardo van haar anderhalf jaar oude dochter. De vrouw had een relatie met Ricardo.

Op woensdag 20 februari ging ze naar het werk en liet haar dochtertje thuis achter onder toezicht van haar vriend Ricardo. Toen ze weer thuiskwam, vernam de vrouw van een huisgenoot dat haar vriend Ricardo het kind hard in het gezicht had geslagen.

De wang van haar dochtertje vertoonde inderdaad sporen van een harde klap en confronteerde ze Ricardo hiermee. Hij gaf aan dat hij het kindje slechts een tikje had gegeven. De moeder geloofde dit niet en deed aangifte bij de politie.

Ricardo dook onder en wist geruime tijd uit handen van de politie te blijven. Hij werd op 15 maart gesignaleerd en door de politie aangehouden.

Bij de voorgeleiding gaf hij aan dat het kind met haar wang tegen een kamerdeur aankwam toen zij de deur openmaakte.

Delen:

Meer nieuws

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:

1 juli-zwemmarathon in aantocht

De Surinaamse Zwembond (SZB) houdt de 44ste editie van de 18 km lange Open Waterwedstrijd in de Surinamerivier. Delen:

Delen:

Nickeriaanse polders krijgen hulpapotheken

Om de burgers van de westelijke- en oostelijke polders in Nickerie, die medicijnen moeten afnemen, tegemoet te komen is de regering Bouterse-Adhin voornemens apotheken op…

Delen:

Chotkan wil integrale aanpak infrastructuur

De technische afdelingen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) starten binnenkort naast de reguliere werkzaamheden, met een integrale aanpak van infrastructuur…

Delen:

Bromfietser doodgereden

De 47-jarige bromfietser, Guillano Biswane, is na een aanrijding overleden. Delen:

Delen:

Minister Elias verwelkomt 50 Cubaanse artsen

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid en zijn collega van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, hebben samen met de ambassadeur van Cuba, Manuel Javier…

Delen:

Algemene richtlijnen voor halalvoedsel vastgesteld

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft als verantwoordelijke voor standaarden in Suriname met trots de Nationale Standaard “Algemene Richtlijnen voor Halalvoedsel” afgekondigd op 18 juni….

Delen:

CBB onderzoekt onbestelde oproepingskaarten

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) verricht landelijk veldonderzoek naar het juiste adres van burgers die hun oproepingskaarten niet in ontvangst hebben genomen, bij de…

Delen:
Scroll Up