Man moet graf familieleden verwijderen: ik heb niet gestemd op eigenaar begraafplaats

Een bewoner uit Polongbangkeng in het zuiden van Sulawesi beweert dat hij is opgedragen door de eigenaar van een begraafplaats, die ook lid is van een lokale politieke partij, om de stoffelijke resten van familieden die daar zijn begraven, te verwijderen.

Abdul Rauf Dg Ngampa zei dinsdag dat hij gedwongen werd om de stoffelijke resten te verwijderen, omdat hij in april tijdens de verkiezingen niet heeft gestemd op de politicus.

De burgervader van zuid Polongbangkeng, Baharuddin Dg Limpo, bevestigt dat er een klacht is binnengekomen, echter nadat Abdul de stoffelijke resten had verwijderd. De staat zou volgens hem ingrijpen.

De burgervader vindt de handeling van de politicus onetisch en hoopt dat dit nooit meer gebeurt.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up