Man licht vriendin op en gebruikt haar geld om nieuwe vlam te verwennen

De Zuid-Afrikaanse tandartse Angel Exford (foto) was nog geen twee maanden samen met Michael Fehsenfeld toen het fout liep. Tijdens een etentje met vrienden beweerde hij dat hij zijn portefeuille verloren had. Als zij hem even uit de nood hielp, zou hij haar dat geld later wel teruggeven. In werkelijkheid was het hem echter om haar bankkaartgegevens te doen.

Die centen zou Angel echter nooit meer terugzien. Toen zij het thema ter sprake bracht, negeerde hij haar. Dat was voor haar voldoende reden om de relatie te verbreken. De volgende dag stond op zijn Snapchatprofiel te lezen dat hij met zijn “beste vriendin” een weekend ging wellnessen.

Met deze vrouw wilde Michael op vakantie gaan

Een maand later verdwenen er echter plots honderden euro’s van de rekening van Angel. Na onderzoek bleek dat Michael daarachter zat. Angel en haar vrienden vormden een chatgroepje onder de naam #Fraudbae en bedachten een plan om het hem betaald te zetten. De politie werd verwittigd en werd Michael op de luchthaven waar hij op vertrek stond met zijn vriendin opgepakt.

De totale schade liep zo op tot 1.375 euro. In de rechtbank gaf de man zijn schuld toe, hij werd veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een half jaar en 150 uur gemeenschapsdienst.

Meer bizar nieuws

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Japanse man (35) trouwt met hologram

De moeder van Akihiko Kondo weigerde naar zijn bruiloft in de Japanse hoofdstad Tokio te komen, maar haar 35-jarige zoon liet zich daardoor niet weerhouden….

Non wordt pornoster

Acht jaar zat ze in het klooster, de 28-jarige Yudi Pineda. Toen besloot de Colombiaanse het over een heel andere boeg te gooien. Ze zei…

Man (69) wil officieel 20 jaar jonger worden

Emile Ratelband lijdt naar eigen zeggen onder zijn officiële leeftijd. Daarom vroeg de Nederlandse positiviteitsgoeroe vandaag officieel aan de rechter om hem twintig jaar jonger…

Scroll Up