Man licht vriendin op en gebruikt haar geld om nieuwe vlam te verwennen

De Zuid-Afrikaanse tandartse Angel Exford (foto) was nog geen twee maanden samen met Michael Fehsenfeld toen het fout liep. Tijdens een etentje met vrienden beweerde hij dat hij zijn portefeuille verloren had. Als zij hem even uit de nood hielp, zou hij haar dat geld later wel teruggeven. In werkelijkheid was het hem echter om haar bankkaartgegevens te doen.

Die centen zou Angel echter nooit meer terugzien. Toen zij het thema ter sprake bracht, negeerde hij haar. Dat was voor haar voldoende reden om de relatie te verbreken. De volgende dag stond op zijn Snapchatprofiel te lezen dat hij met zijn “beste vriendin” een weekend ging wellnessen.

Met deze vrouw wilde Michael op vakantie gaan

Een maand later verdwenen er echter plots honderden euro’s van de rekening van Angel. Na onderzoek bleek dat Michael daarachter zat. Angel en haar vrienden vormden een chatgroepje onder de naam #Fraudbae en bedachten een plan om het hem betaald te zetten. De politie werd verwittigd en werd Michael op de luchthaven waar hij op vertrek stond met zijn vriendin opgepakt.

De totale schade liep zo op tot 1.375 euro. In de rechtbank gaf de man zijn schuld toe, hij werd veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een half jaar en 150 uur gemeenschapsdienst.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up