Man laat leven tijdens vechtpartij

De 42-jarige Benito Wijnerman kwam vanochtend tijdens een vechtpartij om het leven.

De politie van Latour kreeg omstreeks half een in de ochtend de melding binnen van een vechtpartij met wapens aan de Surimamboweg.

De wetsdienaren begaven zich naar de plek voor onderzoek. Wijnerman werd ter plaatse aangetroffen met een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijn rechteroog. Hij vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens het onderzoek brak er tijdens een feest in de Surimamboweg een vechtpartij uit tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben gemaakt van de ene groep.

Wijnerman ging op een gegeven moment op straat en trok een vuistvuurwapen tevoorschijn en zou enkele schoten hebben gelost. Niemand raakte gewond.

Een groep mannen viel Wijnerman vervolgens aan en hebben hem zwaar mishandeld. Hoogstwaarschijnlijk gaf hij de geest ten gevolge van deze mishandeling.

Het ontzielde lichaam is in beslag genomen door de politie. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie van het bureau Latour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up