Man heeft na 45 jaar eindelijk een penis

Een Britse man die zonder penis werd geboren, heeft na 45 jaar en voor meer dan 50.000 euro een bionische penis gekregen. Het nieuwe geslachtsdeel werd gemaakt van zijn eigen huid.

Andrew Wardle werd geboren met een blaas-exstrofie, een zeldzame geboorteafwijking waardoor de blaas zich buiten zijn lichaam vormde. Dit betekende ook dat Andrew geboren werd zonder penis. De 44-jarige man onderging als kind een operatie om een stoma, een kunstmatige uitgang, te creëren. Maar desondanks kreeg Andrew problemen aan zijn nieren.

Ook mentaal had Andrew het zwaar, maar in 2012 kreeg hij terug een sprankeltje hoop toen hij urologist Dan Wood ontmoette. Uit de voorarm van Andrew werd de huid gehaald voor zijn bionische penis.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up